söndag 26 april 2009

>>Det här gjorde jag i igår

1 / Vaknade och gick upp och gjorde en espresso kl 11:00

2 / Tvättade och städade ett tag med tjejen och lyssnade på Flying Lotus, Steely Dan och El Perro Del Mars nya Love Is Not Pop (Bra gjort Sarah och Rasmus).

3 / Läste något kapitel ur Roberto Savianos Gomorra, en fantastiskt spännade skildring av Neapels maffia Camorran. Nyligen blivit film som du kanske vet. Dock inte sett, vill läsa boken först.

4 / Fyllde Ipoden med lite ny musik inför mitt DJ-set på torsdag. Ellen Allien, Agf/Delay och Gui Borattos nya Take My Breath Away och den plattan är helt fantastisk. Lyssna på titelspåret nedan. Personligen tycker jag att han gör de bästa trum-arren inom elektronisk musik. Och du måste lyssna på hela för partiet som kommer 5.23 in i låten får i alla fall jag tuppaskinn av, får du?

5 / Gick till affären och handlade lite med tjejen.

6 / Åt en god kryddig pasta som tjejen lagade och drack ett glas rött till, mycket gott. Dock hade hon glömt att smula ner den torkade piri-pirin så jag tuggade sönder en hel, det var starkt, mycket starkt! Fick borsta tungan med tandborsten i 20 minuter.

7 / Tog en liten nap.

8 / Åkte till John och producerade några timmar. Vårt projekt Kamrat har ju sin livedebut på "Hacerse el Sueco" på Gusto Bar 16/5 tillsammans med Kristian Anttila och Dreamandwake som kommer på besök från Göteborg.

9 / Promenerade nån halvtimma till Per och Barbara i Gracia med Boratto i lurarna för att laga pizza. Tjejen var redan där. Sjuuuukt goda pizzor, gott vin, gott sällskap.

10 / Promenerade vid 2-snåret nedåt stan för att glida förbi Bar Zentraus och hälsa på Deniz som spelade där och sedan vidare till Apolo där vi hade lista men vi vek oss till slut och vek av hemåt. En mix av trötthet och lite pengar tror jag bestämt var anledningen.

11 / Slog på filmen "Pojken med den randiga pyjamasen" men jag somnade och gick lite oväntat till sängs, det var ju faktiskt jävligt sent. Tjejen såg klart och väckte mig när den var klar för att berätta hur sorlig den var. Får väl se den idag istället. Man kanske t o m kan gråta en skvätt, det är ju nyttigt att gråta ibland.

Vi hörs i morgon eller senare idag kompis. Nu kör vi lite Gui Boratto.