lördag 4 april 2009

>>Landat i Göteborg med en duns

Landade igår med en hård duns i dimman, bokstavligt skrivet. Alla kräktes ut sitt hjärta för någon sekund och jag och eventuellt andra som inte helt avgudar att flyga trodde vi skulle stryka med. Vingen slog nästan i efter studsen men piloten lyckades parera och alla kunde andas ut. Faktiskt så kom den påföljande applåden som en frälsning.

Igår var det mulet, dimmigt, mörkt och kallt. Jag lyssnade på de spansktalande på flygbussen från City Airport som utryckte "Men vad konstigt allt är. Man kan ju inte se något?" De syftade på stunden vi stod stilla i gräddtjock dimma vid broöppningen på Götaälvsbron. Man kunde faktiskt inte se något överhuvudtaget, kunde inte ens ana läppstiftet, Barken Viking eller operan.

Idag är det sol, ljust och fint och om jag känner oss rätt kommer folket massfärdas ut med nya solglajjisar och flockas på uteserveringar med filtar och nyfunna leenden. "Kallt? Nädå, det är ju fan askönt!"

I eftermiddag kommer vänner jag inte sett på länge över till Linus och senare ikväll ska jag på min kompis Monikas klubb Hitz på Ritz med releasefest för bl a El Perro del Mar nya skiva Love Is Not Pop.